Take a fresh look at your lifestyle.

حفل كامل العدد .. خالد سليم يختتم حفلتة الغنائية على مسرح أوبرا دمنهور .. صور

البحيرة نيوز 
 
اختتم الفنان خالد سليم حفل الليلة من فعاليات المهرجان الصيفى الذى تنظمه دار الأوبرا المصرية بمسرح أوبرا دمنهور بمصاحبة فرقته الفنية، بعدد من الاغانى لعمالقة الفن منهم لوردة وعبد الحليم حافظ ومحمد قنديل.
 
وشهد الحفل حشد كبير من جمهور أوبرا دمنهور، وكان المسرح كامل العدد.
شدى خالد بمجموعة متنوعة من أغانيه هى: حلم عمرى – عيش – عيشنا أد ايه – كل نظرة – لكل عاشق وطن – فنجان القهوة – لما قابلت عنيك – يا هوى لفيروز – لسة مش عايز – بلاش الملامة – بالك مشغول – خمس دقائق – خد الجميل – وسبنا بعض انهاردة – هتنسى – ونرجعلك -يا كل عاشق قبلى – زى الملايكة – انت أكيد من عالم تانى – أنا حبيت – أربع حروف.
 
كما غنى بباقة من أغانى الزمن الجميل هى : جبار – جانا الهوى – أهواك للعندليب الأسمر عبد الحليم حافظ ، وتلات سلامات للفنان محمد قنديل – فى يوم وليلة للفنانة وردة
وأختتم سليم الحفل بأغنية هابى بيرث داى احتفالًا بعيد ميلاد بعض الحضور الذى توافقت اعياد ميلادهم فى نفس يوم الحفل، واختتم الحفل بأغنية بلاش الملامة .. وتفاعل معه الجمهور بالغناء، وفى نهاية الحفل التقط معه الجمهور بعض الصور التذكارية.

Comments are closed.